30.12.10

25.12.10

Skalatopi - Vuelta a Torrelletes

19.12.10

17.12.10

Pilastra dels voltors, Montrebei

14.12.10

12.12.10

Factor 2. G.A.M. (6a, 75m) a la Momieta + Haus-Estrems (6a, 155m) a la Mòmia

GARGOLA RISUEÑA A3+


Riglos.Mallo Pison.Via:"gargola risueña"ED A3+.Etiqueta:Aventuratotal.Resultat:3ª repetició sencera.Actors:Paca(garse) i PELUT (risas wall).Experiencia:" Nunca mais!!!!!!!!!!!!!!!!                                            

   Riglos sense parabolts es molt dificil...Aquesta via va ser oberta per Santiago de pedro iFernando gutierrez el 5-6-1981 despres de varis atacs.Nomes coneixia una repetició sencera a carrec d`en TOÑO en solitari i en Pelut i Jo varem anar a fer-li un "Pegue".La idea era de fer-la en tres dies...i en varem estar 5! amb els seus 4 vivacs.varem tenir pluja(no ens mullavem gracies al desplom) molts espectadors(el bar sempre ple) i moments de tensió entre nosaltres dos(MAI més ens  pot tornar a pasar això David!!!)

LL2 (A3)
                                                               

Primer varem equipar els 2 primers llargs que es poden fer en un (45mts A3 buscat la vida i la ruta)i apartir d`aqui ja varem anar del tiron.La principal dificultat era, en molts trams,trobar la via,ja que el rastre era molt escàs(sobretot els llargs superiors).

1er Vivac R2
          
Aq2uesta via havia estata intentada per alguns escaladors ilustres pero que no la acabaren per cansament...la veritatb esque cada llarg,cada pas era molt estresant..
  
Pelut al 3 llarg( A2 cabró)


      La roca es bastant dolenta,ja que per aqui no hi pasa ningu,i malgrat la via pasa a pocs metres de la Murciana,una i l`altre no tenen res a veure.
                                                                 
LL3
                                                                                                                                               
R3

                                                                                
   Una de les coses que mes ens van sobtar era veure passar les cordades per el costat (Murciana) a tota pastilla i nosaltres per fer deu metres podriem tardar fins a 4 hores perfectament...

R4(segon vivac)

La vida en parella es molt dificil,i si la parella conviu en 2 metres per un metre i mig encara ho es més!!!                                            


C ontinuem progressant en la vertical (obiament) i cada cop es mes "crunx" i mes dificil,la roca empitjora i la cosa es posa mes interesant...Arribats aquest moment,en Pelut treu el seu geni i li manxa a fondo amb una motivació única que nomes poden tenir la gent que està veritablement "loka"per l`escalada.

LL4 (navegandooooo...)
                                                                 
     El 5è llarg marca A2,es molt llarg i perdedor.En tot el llarg nomes trobo 2 burils,2 ploms i una faqueta.Hem perdo varies vegades fins que trobo algun rastre a uns metres d`on soc i torno a l`itinerari...                                                                  
                                                                 

Es un llarg total,on tinc que materialitzar tot el que se d`artifo,inventar pasos nous (falcar un tasco i un friend) Allà a la llunyania veig una baga blanca que m`indica el camí a seguir...no ser quina clase de seguro es,desde abaix no ho puc veure...                                                                              
LL4 (...Quant s`acabarà això!!!!)
         
Entre tensions,cansaments i anims desde el bar (tenen un walkie talkie des de on ens comuniquem cada nit amb en TOÑO) anem fent fins un ultim llarg D`artifo magestuós:A2! (8 merlets seguits!!!) en un desplom molt pronunciat  quye el Pelut resolt amb certa dificultat i jo desequipo de nit ,en companyia dels Focus que iluminan el Pison.fem l`ùltim vivac a la R6 i l`endemà acabem amb un ultim llarg de Vsup que,despres de lo viscut,resolc amb facilitat .                                           

Decens


La baixada per la Pany per no coincidir per els rapels del Pison va ser unaltre historia.Bona via,boina experiència i sobretot mala comvivencia que espero, no hem torni a passar NUNCA MAIS!!!

PD:tornaré a Riglos a fer Artifo,queden encara reptes pendens...
                                                                                                                                                                                                                                   

6.12.10

Fred i aigua

Factor 2. Tres dies per Margalef i Siurana

Fotografía a Montserrat. Clot del Boixar, El Clan del Silenci

...D`ALGO M`HA DE SERVIR....

potser sir que es un handicap està obses en estar obés,pero tambe te les seves ventatges: qui t`aguantaria el cubata mentres condueixes????

                                                                    

5.12.10